Mötesbokning med
drivande engagemang

Hur många besök krävs för att du ska nå dina försäljningsmål? I en tuffare marknad med mindre marginaler behövs tydligare mål och de rätta medlen för att kunna nå dessa mål. Det är här vi kommer in. Som drivande partner med spetskompetens kan vi säkerställa att dina säljare får de antal besök som krävs. Tillsammans når vi målet och gör processen enklare. 

Ni behöver mer tid till det viktigaste. Vi bokar personliga möten för din säljorganisation, konsulter eller projektledare, så att dina säljare får mer tid över för själva kundbesöken. Vi inser att själva ”kallarbetet” här spelar en nyckelroll i att kunna höja kvaliteten på dina kundmöten. 

Läs mer! ›

Proaktiv telemarketing
som genererar affärer

Allt vi gör kan vi göra på ett nytt sätt. Du behöver inte fundera över invanda mönster eller metoder som är daterade. Inom alla våra uppdrag genomsyrar alltid andan att våga testa något nytt. Vi ser det som en naturlig del i utvecklingen hos våra agenter, men också ett måste för att skapa en långvarig affärsrelation. 

Våra agenter antar utmaningen. Med djup insikt i nuvarande beteenden och genomgående träning kan vi med glädje outsourca proaktiva medarbetare som förstår verkligheten. Här skapas nya kontakter och möjligheter för ditt företag, vilket resulterar i ökad försäljning.

Läs mer! ›

 

Nordisk telemarketing
 

För många företag ses Norden som en marknad. Under många år har vi genomfört telemarketinguppdrag i de nordiska länderna, med allt från centrala kampanjer till enskilda uppdrag. Vi sätter ihop team med agenter som talar det lokala språket och sköter rapportering lokalt såväl som centralt.